Nu är det snart två månader sedan jag skolade in Kajsa på Lönningehult`s Hundpensionats hunddagis i Vimmerby och är otroligt nöjd. Hon verkar trivas väldigt bra, och framförallt så behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag lämnar henne ensamma hemma och det är lättare för mig att jobba över när det behövs utan att det ska kännas så jobbigt. Hon hade inga som helst problem att stanna kvar på hunddagiset, utan trivdes där från första början. Men har hört om många hundar som har separationsångest och som inte klarar av att vara ifrån sina ägare, vilket verkar otroligt jobbigt. Är så glad för att Kajsa inte är sån. Visst kan hon vara lite misstänksam ibland mot nya personer men hon brukar aldrig krångla så värst mycket och vänjer sig snabbt vid nya situationer, hundar och människor.

Lönningehult`s Hundpensionat var ett av de första hunddagisen här i Vimmerby som jag kollade på, finns ett antal, men det var även de jag fastnade för sen och tycker verkligen att det är rätt val. Rekommenderar dem verkligen om det är någon av er läsare som också har en hund ni tycker är jobbigt att lämna hemma, speciellt när man vänder sig om vid dörren och ser hur ledsna de är för att de inte får komma med ut. Då tycker jag att ni ska lämna in dem på ett hunddagis, och det fungerar även om ni bara jobbar halvtid. Har sett flera som bara lämnar in hundarna halva dagarna eller bara några dagar i veckan, det är fritt att komma och gå som man vill.

Ytterligare en sak som är bra med just Lönningehult`s Hundpensionat är att de även verkar som hundpensionat vilket innebär att om jag ska åka på semester kan jag lämna Kajsa hos dem. Och det är så skönt att inte behöva oroa sig för det då och skola in henne någon annanstans utan att det blir på ett ställe där jag redan vet att hon trivs och mår bra.