Kajsa har alltid fått vara inne hela dagarna när vi är på jobbet, men jag har börjat fundera på om det kanske vore en bra idé att bygga en hundgård till henne. Inte som hon ska vara i när vi är hemma men medan vi är bort på jobbet så skulle hon kunna vara utomhus i en hundgård istället för att vara instängd i huset. Det borde vara bättre för henne, känns det som i alla fall.

Så tanken är väl att ringa till Alnö Bygg och Måleri här i Sundsvall, eller åka förbi deras kontor, för att kunna prata med dem om det. För att se om de har några bra idéer på hur jag skulle kunna bygga hundgården för att den ska fungera för Kajsa. För även om jag har några idéer för det själv så vet jag inte om det är det bästa ändå, och det vore ganska bra att kunna prata med dem för att se vad de har för idéer för det. Kanske har en tydligare plan för hur jag kan bygga hundgården för att Kajsa ska kunna vara där även om det är regn och dåligt väder. För vill inte att hon ska behöva vara ute i regnet och bli blöt och kall bara för att hon ska få frisk luft.

Tänker att om jag gör så att jag ringer till Alnö Bygg och Måleri byggföretag och pratar med dem så kanske de kan komma ut till mig sen och kolla på tomten för att se vart det bästa stället vore att bygga och placera hundgården på också. Har hört ganska mycket bra om dem som byggföretag, så känner ändå att jag kan lita på dem.