Jag skulle absolut inte vilja byta bort mina hundar, älskar dem över allt annat. Det är mina små älsklingar. Men samtidigt finns det självklart vissa saker som är lite jobbiga. Det jag tycker är värst måste vara att de fäller så otroligt mycket. Känns som att det räcker att de går igenom att rum för att det ska vara fyllt mer hår, så irriterande.

För ungefär ett halvår sen nu så fick jag nog på att behöva städa hela tiden och bestämde mig faktiskt för att anlita en städfirma. Det blev Thorsells Hemservice i Eskilstuna som fick komma hem till mig och städa. Och det är så skönt. Visserligen så kommer de bara och fixar med hemstädning en gång i veckan, men tycker det blir dyrt att ha det oftare. Så de gör en liten mer omfattande hemstädning åt mig en gång i veckan, på torsdagar, och så städar jag lite lättare de andra dagarna, när jag tycker att det är lite för mycket hundhår på golvet och inte vill låta det ligga där i flera dagar till.

Men det gör att jag sparar mycket tid, så önskar att jag hade tänkt på att anlita Thorsells Hemservice tidigare, då hade jag sluppit den där irriterande tiden när jag bara gick runt och klagade över hundarnas fällande. Alla runt omkring måste ha varit så trötta på att höra om det, kunde verkligen inte vara tyst om det. Men nu är det inget mer klagande, eller nästan inget mer klagande i alla fall, utan det är ordentlig och professionell hjälp med hemstädningen här i Eskilstuna.