Följ oss på sociala medier!

Min Jakthund kommer att upphöra

Nummer 6 med utgivning den 23 november 2016 är den sista utgåvan av Min Jakthund. JO Förlaget AB har köpt tidningen Allt om Jakt & Vapen och kommer slå ihop Min Jakthund med den tidningen.

Min Jakthund har kommit ut sedan år 2011 och med årets sista utgåva har vi hunnit med att ge ut 33 utgåvor.

Vad händer för dig som prenumererar?

Du som prenumererar på Min Jakthund och ännu inte fått de antal utgåvor du betalat för kommer att få dina resterande utgåvor i form av Allt om Jakt & Vapen, så du kommer får det antal jakttidningar du betalt för. När du fått din sista utgåva kommer du att få ett erbjudande om att prenumerera på Allt om Jakt & Vapen, och det hoppas vi verkligen att du kommer att göra, så du kan fortsätta följa oss.

Du som hundentusiast kommer känna dig hemma i den nya tidningen när vi tar över den. Tidningen har sedan tidigare en veterinär som skriver krönikor, och utöver det klassiska materialet kommer vi lyfta in en hundskola och vi kommer skriva om att jaga in olika typer av hundraser.

Allt om Jakt & Vapen

Tidningen Allt om Jakt & Vapen startades år 1983 på Bonniers förlag av Erik Wallin och Bengt Wiklund. Efter några år slutade Erik och Bengt på Bonniers och köpte tidningen. De startade förlaget Wallin och Wiklund Förlag AB och tillsammans med Eriks hustru Kärstin har de drivit tidningen i det egna förlaget. I samband med deras pensionering fick JO Förlaget chansen att ta över tidningen. En chans som vi inte kunde säga nej till.

Allt om Jakt & Vapen är en tidning som blandar jakthistorier, nyheter, produkttester, vapentester och mycket mer i ett trevligt format, och tidningen har under många år varit en mycket väl ansedd publikation i jaktkretsar.

Vi på Min Jakthunds redaktion tackar dig som läst tidningen, och hälsar dig välkommen som prenumerant på Allt om Jakt & Vapen.

För eventuella frågor: info@joforlaget.se

För info om Allt om Jakt & Vapen, besök hemsidan, alltomjaktochvapen.se
Den 1 november kommer vi lansera en ny hemsida på samma adress.