Ettans el & design AB

Hej och god morgon alla härliga läsare som har hittat in på bloggen. Om en stund ska jag gå ut med hunden men just nu vräker regnet ner så jag tänker vänta en stund tills det värsta har regnat över. Hur har du det idag? Regnar det hos dig också? Hur som helst så tänkte jag passa på att skriva ett inlägg på bloggen och jag tänkte mig att jag skulle ta och skriva några rader om en byggfirma i Huddinge som heter Ettans el & design AB.  

 

Jag och Katarina och ungarna tycker det är helt underbart att vi äntligen har skaffat oss en villa och jag är säker på att även hunden tycker bättre om att bo i hus än i lägenhet. Nu när vi har bott här i ett år har vi bott in oss men redan när vi hade bott här i en månad kände vi att det var vissa ombyggnader som behövde göras. Att ge sig på att riva väggar och att bygga om till en öppen planlösning vågade jag mig inte på själv. Det var därför min fru och jag bestämde oss för att ta hjälp av Ettans el & design AB. Vi blev rekommenderade det här företaget av frugans chef så det kändes helt tryggt att låta Ettans el & design AB komma hit och ändra planlösningen på huset. Det här företaget är inte vilken byggfirma i Huddinge som helst! Till skillnad från många andra företag erbjuder de totalentreprenad. Det här är förstås oerhört praktiskt eftersom de kan ta på sig andra jobb än sådant som är byggrelaterat, till exempel inom el. Jag tycker att det här företaget har lyckats till 100 procent med ombyggnaden av vårt hus och behöver du en byggfirma i Huddinge tycker jag allt att du ska ta hjälp av Ettans el & design AB.