Slitna golv i behov av golvslipning

Har kollat på hundarnas klor och de verkar inte vara så långa, ändå har golvet blivit alldeles för slitet och jag har ingen aning om varför. Och därför vet jag inte heller vad jag ska göra åt det. Mer än att jag nu måste försöka hitta ett företag som sysslar med golvslipning här i Örebro så att de kan slipa bort det slitna och sedan lackera golvet igen. För så som det ser ut nu så fungerar det inte, så kan det verkligen inte se ut.

Vet inte om det är hundarna som har fått längre klor eller om det bara är så att lackeringen på golvet har försvunnit för att det är så pass många år sedan det gjordes. Får väl se hur det blir efter att vi har gjort golvslipningen igen. Förhoppningsvis kommer det då att hålla sig fint, för vore väldigt tråkigt om det blir slitet med repor direkt igen på grund av hundarna. För även om Fw Slip. Golvslip och Underhåll har ganska förmånliga priser så kostar det ändå lite.

Har haft lite koll på olika företag här i Örebro och har försökt att hitta de som har lägst pris och som ändå fortfarande verkar bra och då känns det som att det kommer att falla på Fw Slip. Golvslip och Underhåll. Tycker att de verkar vara väldigt bra, utifrån vad som går att se på deras hemsida också med referensbilder och tidigare projekt så är i alla fall det snyggt så tänker att de kanske kommer att kunna uppnå det hos mig också. Så att jag får ett fint golv trots att jag har hundar.