Det är så roligt att ta ridlektioner!

God morgon alla härliga och morgonpigga läsare och välkomna hit in till bloggen. Jag hoppas att ni har sovit gott och är pigga och utvilade? Idag ska jag berätta för er om mitt stora fritidsintresse. Jag går på ridlektioner på ett ställe som heter Corneliussons häst. Det är verkligen roligt tycker jag. Jag har återupptagit det här intresset efter att ha varit borta ifrån hästar och ridning i över 20 år. Corneliussons häst är ett ställe som erbjuder ridlektioner i Nödinge eller för oss i närheten. Själv kommer jag ifrån Kungälv så då passar det här stallet väldigt bra för mig, det är inte alls långt att ta sig dit. Jag tror att alla människor skulle må bra av att ha en hobby! Det skulle verkligen vara riktigt roligt om fler fick upp ögonen för det här med ridning och kanske göra detta till sitt nya fritidsintresse också. Särskilt roligt vore att få fler vänner här i stallet att dela det här intresset med. Kanske det är någon av er läsare som känner att det här skulle vara intressant? Då är ni hjärtligt välkomna att börja med ridlektioner här i Nödinge på Corneliussons häst!  

 

Att umgås med hästar får mig att må riktigt, riktigt bra. Det här är verkligen friskvård och hälsa när den är som allra bäst! Jag får ett inre lugn av att gå på dessa ridlektioner och att vara med hästarna och jag tror att det här är väldigt bra både för det psykiska och fysiska välbefinnandet. Oavsett om du har erfarenheter av att rida sedan tidigare, eller om du är nybörjare, så finns det ridlektioner på alla nivåer. Det här är alltså något som kan passa alla! Hoppas att vi syns snart på Corneliussons häst!