Hästen ska på skönhetsbehandling

Jag har ett tre år gammalt sto som jag brukar tävla med. Vi har tävlat i några olika hopptävlingar och hon har presterat bra. I min familj har vi alltid haft hästar och vi har tävlat med alla. Denna borde ha en ljus framtid i och med att dess föräldrar har en fin stamtavla av bra meriter och goda tävlingsresultat. det är kul för vi är tre syskon och alla har varsin häst som alla är mammas häst avkommor så familjen lever vidare med oss. Min häst skadade sig under en tävling i Arvika för några veckor sedan och har haft lite problem med benmusklerna i vänster bakben sedan dess. En veterinär kom och tittade på det och det var inget som var farligt skadat utan bara en lättare muskelslitning. Veterinären sa att jag kunde försöka massera det eller besöka en hästmassör. Jag försökte massera det ett par gånger men det var riktigt svårt och sjukt jobbigt eftersom musklerna är så stora så man blir väldigt trött utav det. Så jag kontaktade en hästmassör i Karlstad som ska ge min häst en ordentlig hästmassage. Jag tror att jag ska boka in två eller tre besök hos henne, företaget heter Jenny Forsberg AB och är jätteduktig. Jag har hört av flera att deras hästar har varit där på behandling när de har skadat sig och när de har varit slutkörda efter mycket träning och tävlingar. Jenny Forsberg har sitt säte i Karlstad men utför hästmassage på plats även i Arvika och Årjäng med omnejd. Jag tror att hennes hästmassage kommer göra att min häst tillfrisknar fort.